Natuurlijk, authentiek, uniek … Het zijn maar een paar woorden die je volgende verblijf bij ons omschrijven. Lekker sportief of juist helemaal tot rust komen? In de Ardennen is het altijd genieten, met z’n tweetjes, het hele gezin of een vriendengroep.

Natuurgebieden

De Ardense Maasvallei omvat verschillende natuurgebieden. Trek eropuit naar de Mont-Bayard in Vireux-Molhain en ontdek alles over de geschiedenis van dit gebied. Laat je verbluffen door de schoonheid van de Ardense bossen in het hart van het Parc naturel régional des Ardennes. Stuk voor stuk schitterende plekken die je tijdens je verblijf niet mag missen.

Ontspanning

Een vakantie in de Ardennen boeit, betovert en beroert. Het brede aanbod van activiteiten brengt mensen dichter bij elkaar. Bekijk dus zeker onze tips. De Ardennen biedt natuurlijke inspiratie voor het hele gezin.

Bezienswaardigheden

Volg je neus en laat je leiden door de charmes van de Ardennen. Deze streek van legenden en gezelligheid, waar traditie en emotie hand in hand gaan, neemt je mee op reis langs het erfgoed van stadjes en dorpen.

Eropuit

De tachtig kilometer lange Voie Verte Trans’Ardenne volgt de meanders van de Maas van Charleville-Mézières tot Givet. Echte sporters kunnen zich in alle vrijheid uitleven op de bewegwijzerde mountainbikeroutes. Kom je met de auto, motor of fiets? De verwondering loert achter elke hoek van de straat.

Agenda

Duik in onze agenda om geen enkel evenement te missen in de Maasvallei. Feesten, streekmarkten, allerhande animatie … Kies zelf!