Fantasticable: een onvergetelijk dagje uit in de Ardennen

Bent u op zoek naar een ongekende en sensationele activiteit in de Ardennen? Ga dan naar klimpark TerrAltitude in Fumay. Dit avonturenpark ligt op de heuvels midden in het regionaal natuurpark van de Maas. Er zijn obstakels voor elke leeftijd, ook voor de allerkleinsten. De volwassenen kunnen zich uitleven met een Bungee Jump, een Free Jump of de beroemde Fantasticable! Deze reuzentokkelbaan met startpunt op 110 meter boven de Maas suist met een topsnelheid van 130 km/u naar beneden ... het uitgezicht is adembenemend, dus houd uw ogen open! Iets minder avontuurlijk, maar net zo mooi is een wandeling door de bossen. Geniet van het ongerepte landschap van de Ardennen en het rijke planten- en dierenleven.
TerrAltitude is de ideale bestemming voor een avontuurlijk dagje uit tijdens uw vakantie in de Ardennen, met familie of vrienden.

Ontdek de mysterieuze kant van de Ardennen

Wat dacht u van een mysterieuze reis in het hart van de Ardeense legendes? Breng dan een bezoek aan de grotten, in het bijzonder de Nichet-grot. Hier wonen namelijk dwergen, de magische figuurtjes waarover u vast hebt gehoord tijdens uw verblijf in de Ardennen. Maar deze grot is vooral een adembenemend natuurgebied, een voorbeeld van de bijzondere en indrukwekkende geologie van onze streek. Laat u verrassen door de diverse zalen en luister naar de mooie Ardeense legendes. De Nichet-grot is een geweldige bezienswaardigheid in de Ardennen, voor gezinnen, verliefde koppels of nieuwsgierigen.