Een tochtje over de Maas is de perfecte manier om de Ardennen te ontdekken! De rivier voert door de Ardennen en meandert door de vallei, steeds smaller, steeds mooier.
Maak een vaartochtje over de Maas met een grote of wat kleinere boot, of volg de loop van de rivier al fietsend of wandelend over de Voie Verte van de Ardennen (Trans’Ardenne). Wat u ook kiest, u zult ongetwijfeld genieten van unieke landschappen en ongekende vergezichten.

Ontdek de fietsroute Voie Verte van de Ardennen

De Voie Verte van de Ardennen is een absolute favoriet bij fietstoeristen. Het is een fietspad van 80 km lang speciaal aangelegd voor fietsers, maar ook voor wandelaars en skaters. Beklim de heuvels van de Maasvallei en geniet van het adembenemende uitzicht over het schilderachtige landschap met kronkelende beekjes.

Tochtje over de Maas


Er zijn diverse mogelijkheden voor een tochtje over de Maas. U kunt kiezen uit diverse sportieve opties, zoals kanoën, kajakken of jetskiën. Maar een rustige ontdekking kan ook, bijvoorbeeld met de boot of cruise. Er zijn ettelijke halteplaatsen voorzien, in Givet, Revin of bijvoorbeeld in Haybes.