Zien in de Ardennen

Land van geschiedenis en natuur, met diverse historische gebouwen en een prachtig regionaal natuurpark: Val d’Ardenne en toerisme vormen een goede combinatie. U zult zich zeker niet vervelen als u onze streek bezoekt. Maar wat is er allemaal te doen in de Ardennen? Ontdek de adembenemende natuurgebieden, zoals de grot van Nichet, verover het water van de Maas, proef de heerlijke streekproducten en beleef spannende momenten in de reuzentokkelbaan van klimpark TerrAltitude.

Val d’Ardenne: onze favorieten

U gaat de Ardennen bezoeken, maar weet nog niet wat u gaat doen? Er is zo veel te zien in de Ardennen dat het moeilijk kiezen is als u niet zo veel tijd hebt. Daarom hebben wij enkele favorieten voor u geselecteerd.

- Het Ardenner woud met zijn prachtige planten- en dierenwereld moet u echt gezien hebben. Ideaal voor een wandeling met het hele gezin, met z'n tweetjes of alleen.

- Huiveren in de Nichet-grot: word speleoloog voor een dag en ontdek de geheimen van de natuur en de geologie.

- Een boottocht of cruise over de Maas. Voor een romantische middag of een ongewone ontdekking gaat er niets boven een tochtje over de Maas

- Een bezoek aan Hierges. Maak een onvergetelijke reis door de tijd in dit middeleeuwse stadje met kasteel, aan de grens met België. Het is DE historische bezienswaardigheid van de Ardennen.